Toidumenüü

 

KÜLMAST KÖÖGIST

Külm kurgisupp — 5 eur

(V/G)

 

Kalamatsi kitsejuustu salat — 7 eur

suitsupeet, peedivinegrett, peedipesto, pähkel (V)

 

Fellini võileib — 8 eur

lambaliha, suitsumajonees, värske soolakurk, sibul

 

Värske pardisalat — 8 eur

pardirind, suvikõrvits, praetud maks, värske salat, sinepivinegrett

 

Lihaveise tar–tar — 9 eur

worchesterimajonees, tatrakrõps, tomatimoos (G/L)

 

Kombo külmast köögist (2-le) — 14 eur

lihaveise tar-tar, kitsejuust, peet, tatraõhikud, peedipesto, pähkel

 

Valik Eestimaiseid juuste (2-le) — 14 eur

nõgese, kreeka pähkli ja lambaläätse gouda Kolotsi talust, Andre farmi Grand Old, karamelliõun, sibulamarmelaad (V)

 

KUUMAST KÖÖGIST

Borš Fellini moodi — 6 eur

sealiha, roheline sibul, hapukoor (KA VV/L*)

 

Tomatiorsoto — 9 eur

röstitud tomat, kitsejuust, värske pesto (V/L)

 

Lambakotlet — 11 eur

kartulipüree, nõrutatud hapukoor, roheline sibul, röstitud köögivili

 

Grillitud sea välisfilee — 13 eur

röstitud kapsa kreem, marineeritud karulauk, põletatud kartul, punaveinikaste, õllesinep
(G)

 

Võis praetud hooajaline kala — 14 eur

köögiviljad, värske kartul, porgandi–pruuni või kaste (G)

 

MIDAGI MAGUSAT

Rabarberivaht — 5 eur

tüümianijäätis (V)

 

Maasikatamp — 5 eur

meekeeks, tatrajäätis, piparmünt (V)

 

Fellini jäätise- ja sorbetivalik — 2 eur/pall

vanilje, pruuni või, vaarika–kookose, mustika (KA VV)

 

 

L – LAKTOOSIVABA

G – GLUTEENIVABA

V – VEGE, SISALDAB PIIMATOOTEID

VV – VEGAN

 

Köök on avatud teisipäevast laupäevani kuni 22, esmaspäeviti ja pühapäeviti 19ni.

ENG EST

 
Külasta Veebiaken OÜ kodulehekülge