Toidumenüü

 

Külmast köögist

 

Spargel 5 eur

63 kraadi kanamuna, karulaugupesto, pruuni või hollandi kaste, parmesan

v/g/

 

Kalamatsi kitsejuustu salat 6,8 eur

suitsupeet, peedivinegrett, peedipesto, pähkel

/v/

 

Fellini võileib 7 eur

lambaliha, suitsumajonees, värske soolakurk, sibul

 

Lihaveise tar- tar 8 eur

worchesterimajonees, tatrakrõps, tomatimoos

/g/l/

 

Kombo külmast köögist 12 eur

lihaveise tar-tar, kitsejuust, peet, tatraõhikud, peedipesto, pähkel

2-le

 

Valik Eestimaiseid juuste 12 eur

nõgese, kreeka pähkli ja lambaläätse gouda Kolotsi talust, Andre farmi Grand Old, karamelliõun, sibulamarmelaad

2-le

/v/

 

 

 

Kuumast köögist

 

Nõgesepüreesupp 4 eur
vutimuna, värske nõges, hernevõrsed

/l/g/

 

Borš Fellini moodi 6 eur

sealiha, roheline sibul, hapukoor

/ka vv/l*/

 

Tomatiorsoto 8 eur

röstitud tomat, kitsejuust, värske pesto

/v/l/

 

Vürtsikas Fellini pasta seente või veiselihaga 8eur/9 eur

Seentega: köögiviljad, ürdid, kookosekreem

Veiselihaga: parmesan, murulauk, köögiviljad

/v/

 

Grillitud sea välisfilee 12 eur

röstitud kapsa kreem, marineeritud karulauk, põletatud kartul, punaveinikaste, õllesinep

/g/

 

Võis praetud hooajaline kala 13 eur

köögiviljad, värske kartul, ürdimajonees, porgandi – pruuni või kaste

/g/

 

 

 

Midagi magusat

 

Rabarberivaht 5 eur

tüümianijäätis

/v/

 

Fellini jäätise – ja sorbetivalik 2 eur/pall

Vanilje, pruuni või, vaarika-koookose, põldmarja

/ka vv/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tähised

 

l – laktoosivaba

g – gluteenivaba

v – vege, sisaldab piimatooteid

vv – vegan

 

 

Köök on avatud teisipäevast laupäevani kuni 22, esmaspäeviti ja pühapäeviti 19ni.

ENG EST

 
Külasta Veebiaken OÜ kodulehekülge